Zásady ochrany osobních údajů

Poskytnutím osobních údajů (CV formulář vč. životopisu) a zaškrtnutím potvrzení uděluji svobodný a dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů výše uvedenou společností/uvedenými společnostmi jako Správcem

  • za účelem obsazení volné kariérní pozice u Správce
  • po dobu 1 roku od jejich poskytnutí.

Informace o zpracování osobních údajů

poskytnuté v souladu s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“)

Níže naleznete detailní souhrn informací, jak společnost nangu.TV, a.s. získává, zpracovává a uchovává poskytnuté osobní údaje a jaká jsou práva subjektů údajů dle platné legislativy.

Jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem a komu je zpřístupňujeme?

Výše uvedené společnosti (Správce) zpracovávají osobní údaje od Vás získané - jméno, příjmení, datum narození, adresa bydliště, státní příslušnost, tituly, vzdělání, údaje o předchozích zaměstnáních, testy (z cizího jazyka a z odbornosti), za účelem obsazení volné kariérní pozice u Správce, jakož i v případě nabídky zaměstnání a přípravy pracovní smlouvy.
Správcem je kterákoli výše uvedená společnost, u níž se o zaměstnání ucházíte, nebo která Vám zaměstnání nabízí nebo připravuje uzavření pracovní smlouvy s Vámi. Příjemcem těchto osobních údajů je Správce a kterákoli osoba, jakkoli majetkově propojena se Správcem, ať už přímo nebo nepřímo, a to i v případě, že taková osoba je v třetí zemi (tj. mimo EU / Evropský hospodářský prostor), pokud Evropská komise rozhodla, že tato třetí země zajišťuje odpovídající úroveň ochrany osobních údajů (viz např. https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/108/signatures a https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=CELEX%3A32016D1250).

Na jakém právním základě je zpracováváme?

Poskytnuté údaje zpracováváme na základě souhlasu v případě zpracování za účelem obsazení volné karierní pozice. V případě nabídky zaměstnání a přípravy pracovní smlouvy zpracováváme osobní údaje na základě nezbytnosti pro splnění smlouvy s Vámi.

Jak dlouho je uchováváme?

Poskytnuté údaje uchováváme po dobu 1 roku od jejich poskytnutí (nedojde-li k uzavření smlouvy).

Jaká jsou Vaše práva?

Můžete požadovat od Správce přístup k osobním údajům. Máte právo od nás získat informaci, zda vaše osobní údaje jsou či nejsou Správcem zpracovávány, a pokud jsou zpracovávány, máte dále právo k nim získat přístup spolu s následujícími informacemi o:

  • účelech zpracování;
  • kategoriích dotčených osobních údajů;
  • příjemcích nebo kategoriích příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny;
  • plánované době, po kterou budou osobní údaje uloženy, není-li ji možné určit, o kritériích použitých ke stanovení této doby;
  • existenci práva požadovat od Správce opravu nebo výmaz osobních údajů, omezení jejich zpracování či práva vznést námitku proti tomuto zpracování;
  • právu podat stížnost u dozorového úřadu;
  • veškerých dostupných informacích o zdroji osobních údajů;
  • skutečnosti, zda dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, o použitém postupu, jakož i významu a předpokládaných důsledcích takového zpracování pro vaši osobu;
  • právu být informováni o vhodných zárukách, které se vztahují na předání osobních údajů do třetí země (tj. mimo Evropskou unii) v případě, že se osobní údaje předávají do takové třetí země.

Můžete požadovat opravu osobních údajů, aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se vás týkají, s přihlédnutím k účelu zpracování máte též právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.

Můžete požadovat výmaz osobních údajů („právo být zapomenut“) z těchto důvodů:

  • osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány;
  • odvolali jste souhlas, na jehož základě byly osobní údaje zpracovány, a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování;
  • osobní údaje byly zpracovány protiprávně;
  • osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti;
  • osobní údaje byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti.

Právo na výmaz není možné uplatnit, pokud je dána zákonná výjimka, zejména je-li zpracování osobních údajů nezbytné pro:

  • výkon práva na svobodu projevu a informace;
  • splnění právní povinnosti, jež vyžaduje zpracování podle práva Evropské unie nebo členského státu, které se na Správce vztahuje;
  • pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

Lze požadovat omezení zpracování osobních údajů, tedy právo na to, abychom omezili zpracování osobních údajů, v kterémkoli z těchto případů:

  • popíráte přesnost zpracovávaných osobních údajů, zpracování bude omezeno na dobu potřebnou k tomu, aby Správce mohl přesnost osobních údajů ověřit;
  • zpracování je protiprávní, odmítnete výmaz osobních údajů a požádáte místo toho o omezení jejich použití;
  • Správce již osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.

Právo na přenositelnost osobních údajů, tedy právo, abychom předali vaše osobní údaje, zpracovávané automatizovaně na základě vašeho souhlasu, jinému správci ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu; při výkonu svého práva na přenositelnost údajů máte právo na to, aby osobní údaje byly předány přímo jedním správcem správci druhému, je-li to technicky proveditelné.

Právo podat stížnost, například zasláním e-mailu nebo dopisu, na postup Správce u Úřadu pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika.

Všechna výše uvedená práva můžete uplatnit u příslušného Správce zasláním e-mailu na adresy uvedené v úvodní části této informace nebo dopisem.